Raamfolie, zandstraalfolie met logo's uitgesneden.

Raamfolie

Onze raamfolies koppelen het nuttige aan het aangename: zonwerend of anti-inkijk én in jouw huisstijl. Stijlvolle folies voor decoratie, branding en informatie. Of voor thuis!

Lichtwerende raamfolie

Deze raamfolies zijn enorm flexibel en passen op alle soorten ramen, ongeacht hun vorm. Ze zijn lichtwerend en zorgen voor extra privacy. Publipunt ontwerpt, drukt het design van je keuze op de raamfolie en verzekert een vlekkeloze plaatsing. 

Verduisterende raamfolie, wagenpark van bestelwagen tot vrachtwagen

Verduisterende raamfolie

Lichtwerend en zorgen voor privacy.

Zonwerende raamfolie

Beschermt tegen warmte en UV-straling.

Zandstraalfolie

Geef een mat uitzicht en zorgt voor privacy.

SQUID

Zelfklevende, stoffen raamfolie en zorgt voor privacy.

Voor ieder wat wils

Met de raamfolies van Publipunt voorzie je een glaspartij volledig of gedeeltelijk van een folie. Of dat nu een decoratieve of informatieve functie heeft, ons team zorgt voor de perfecte plaatsing van de folie in jouw bedrijf, kantoor of huis.

Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie beschermt je personeel, interieur of goederen tegen warmte en UV-straling. De folie weerkaatst de warmte van de zon en garandeert een aangenaam binnenklimaat. Dankzij onze ontwerpservice en druktechnieken zorgen we voor kwalitatieve raamfolies in de huisstijl van je zaak. Je kan ook op ons rekenen voor de plaatsing van de folie.

Permanente of tijdelijke folies, verduisterend of anti-inkijk, UV-werend of spiegelend… Onze raamfolies zijn flexibel en stijlvol.

Zandstraalfolie

Zandstraalfolie geeft glas een mat uitzicht. Het zorgt op een stijlvolle manier voor privacy op kantoor en in vergaderruimtes. Je houdt de blikken buiten terwijl het licht blijft binnenstromen. 

Onze designers maken een ontwerp volgens je huisstijl en voegen je logo, tekst of figuren toe. Dit ontwerp drukken of plotten we op de zandstraalfolie voor een elegante branding van glaspartijen in je bedrijf. Ook voor de plaatsing kan je bij Publipunt terecht. 

Zandstraalfolie met nummers

SQUID

SQUID is een zelfklevende, stoffen raamfolie die jouw privacy beschermt. Transparant van binnen naar buiten, geen inkijk van buiten naar binnen. 100% privacy zonder de instroom van daglicht te beperken. 

SQUID bestaat volledig uit geweven polyester en is een duurzaam alternatief voor plastic raamfolies. Het bestaat tevens uit 6 verschillende soorten kleuren en deze zijn beschikbaar ik 2 texturen.

SQUID past op elk raam, zonder ophangsysteem. Ook in vochtige ruimtes blijft SQUID hangen. Het is makkelijk schooon te maken, geeft een verkoelend effect in de zomer en is UV-bestendig

SQUID Bedrukt. Geeft Privacy en laat daglicht door maar is toch UV-bestendig
SQUID is UV-bestendig

Print

Raamfolie voor Team Work

Vraag meer informatie aan!

9 + 12 =