Publipunt | Ecologisch printen met Latexinkten
publipunt, belettering, fleet, grootformaat, print, stickers, evergem, gent, marketing, autostickers, printbehang, fotobehang, plotten, autoreclame, bestickering, reclame
1185
post-template-default,single,single-post,postid-1185,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid

Ecologisch printen met Latexinkten

Ecologisch printen met Latexinkten

Om steeds de beste kwaliteit en de grootste garanties te kunnen bieden, moeten we blijven innoveren. Eén van die grote innovaties houdt in dat we meer en meer werken met watergebaseerde latexinkten. Zo kan je altijd rekenen op de meest duurzame en kwalitatieve prints.

Watergebaseerde latexinkten bieden een gezondere oplossing voor het printen van bestickering met voordelen voor zowel onze werkplek als voor de eindgebruiker. De inkten hebben zowel het Ecologo label als het Greenguard Gold label. Daarmee wordt aangegeven dat deze een geringere impact hebben op het milieu en arm zijn aan schadelijke chemicaliën die de kwaliteit van de lucht zouden kunnen aantasten. De inkten zijn bovendien niet ontvlambaar en nikkelvrij.

Door zijn unieke eigenschappen zijn latexinkten dus uitermate geschikt voor kwalitatieve prints in bijvoorbeeld crèches, scholen en ziekenhuizen. Maar ook voor andere toepassingen, zoals belettering en printbehang gebruiken we ook bijna uitsluitend deze milieuvriendelijke oplossing.

Heb je vragen over onze manier van printen of over bepaalde materialen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!