Je etalage in de kijker | Publipunt
Met raambestickering kan je alle kanten uit. Wil je subtiel je openingsuren weergeven? Of een actie in alle kleuren schreeuwen? Publipunt heeft verschillende oplossingen voor al je communicatie.
belettering, raamtextiel, raamfolie, squid, raamsticker
1086
post-template-default,single,single-post,postid-1086,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1383

Je etalage in de kijker

Met raambestickering kan je alle kanten uit. Wil je subtiel je openingsuren weergeven? Of een actie in alle kleuren schreeuwen? Publipunt heeft verschillende oplossingen voor al je communicatie.

Raamfolie

Met raamfolie breng je belettering aan op je ruiten in één of meerdere kleuren. Publipunt beschikt over een breed gamma aan raamfolies van wit, over appelblauwzeegroen, tot chrome goud of zilver. Het is dus aan jou om te kiezen uit al de mogelijkheden. Een groot voordeel van de raamfolies is dat de kleur van de achterkant net dezelfde is als de kleur aan de voorkant. Zo kan je je creatieve belettering van zowel aan de buitenzijde als de binnenzijde bewonderen!

Tip: binnenin is het licht in de meeste situaties minder fel dan buiten, gebruik daarom lichte kleuren voor optimale leesbaarheid.

Prints

Een tweede optie is natuurlijk het printen van een raamsticker. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos; je kiest een foto die je op je raam wil zien, Publipunt print deze digitaal, snijdt deze op contour uit en komt de raamsticker plaatsen wanneer het jou past.

Enig klein nadeel tegenover de raamfolies is dat de print niet te zien is langs de andere zijde van het raam, waar je dus een wit contourvlak te zien krijgt. Maar ook hier zijn creatieve oplossingen voor. Zo kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat de raamsticker langs de ene kant een herkenbaar silhouette vormt, terwijl deze langs de andere kant bedrukt is en de silhouette leven geeft.

Zandstraalfolie

Wil je reclame met privacy combineren? Dan is zandstraalfolie een ideale oplossing. Deze folie laat het licht wel nog binnen, maar houdt nieuwsgierige pottenkijkers buiten. Zandstraalfolie kan op maat gesneden worden, contourgesneden worden of zelfs gebruikt worden als belettering. Ook de combinatie tussen zandstraalfolie en raamfolie is mogelijk, Publipunt denkt graag mee over wat voor jouw etalage of woning de beste oplossing is.

SQUID raamtextiel

Om er echt uit te springen kan je ook voor een SQUID raamtextiel kiezen. Lees hier alles over dit unieke product. Wil je nog een stapje verder gaan? Bij Publipunt kan SQUID ook bedrukt worden!

 

Heb je vragen over raamstickers of belettering? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Publipunt!

info@publipunt.be

+32 9 310 62 65