Publipunt | Your brand on the road!
publipunt, belettering, fleet, grootformaat, print, stickers, evergem, gent, marketing, autostickers, printbehang, fotobehang, plotten, autoreclame, bestickering, reclame
905
post-template-default,single,single-post,postid-905,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid

Your brand on the road!

Belettering Fleet Vrancx Lubricants / Petronas

Your brand on the road!

Belettering op je voertuigen zorgt ervoor dat je merk gezien wordt op de weg. Maar wat maakt autoreclame nu zo populair en waarop moet je zeker letten?

We kennen ze allemaal, de gele camionettes van DHL, de autootjes van het Wit-Gele Kruis of de vrachtwagens van Coca-Cola. We kunnen ze ons allen levendig inbeelden alsof ze voor ons staan. Dit komt doordat deze allen een gelijklopend, opvallend ontwerp hebben, ze zijn als het ware in ons geheugen gegrift. Een eerste belangrijk punt is dus dat je ontwerp gelijklopend moet zijn voor alle voertuigen en de huisstijl van je merk duidelijk naar voren komt.

Wil je opvallen op de juiste manier? Denk dan zeker “out of the box” maar hou het simpel. Te veel informatie werkt averechts en oogt slordig. Bestuurders en passanten zien je voertuigreclame soms slechts enkele seconden lang en moeten in deze korte periode weten wie je bent, wat je doet en hoe je te bereiken bent. Het is de uitdaging om ervoor te zorgen dat de juiste informatie op de juiste plaats komt. Een taxibedrijf moet bijvoorbeeld een duidelijke vermelding van het telefoonnummer op zijn voertuigen hebben staan, terwijl dit bij een groothandel veel minder belang heeft. Vermeld dus steeds het medium waarmee het overgrote deel van je doelgroep je contacteert.

Een goed bedachte of grappige slogan/beeld zorgt ook steeds voor meer zichtbaarheid. Misschien gaan mensen zelfs over je praten en bereik je via mond-op-mondreclame nog meer potentiƫle klanten. Denk hier echter goed over na zodat je niet als copycat wordt bestempeld of geen omgekeerd effect bereikt.

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen smaak en deze mag je dan ook volgen, zolang er rekening gehouden wordt met de boodschap die je wil overbrengen aan je doelgroep. En bij Publipunt kan je steeds terecht voor een vermelding van je website op je achterbumper tot een volledig full wrap voor je hele wagenpark.